WELKOM BIJ  ASMincontrol


Bij het kopen van een nieuw softwaresysteem gaan organisaties meestal niet over één nacht ijs. 

Maar met de aanschaf van het systeem is het hoofdstuk ‘software’ niet afgesloten. Sterker nog: het begint pas. En dat kan enorm tegenvallen. Want hoe goed AFAS ook is, het meest eenvoudige systeem is het niet. En voor de inrichting van het systeem en de processen erachter, is specialistische kennis nodig. 

OVER DEZE KENNIS BESCHIKKEN WIJ EN WIJ ZETTEN DEZE GRAAG VOOR JOU IN.


Wij nemen de hobbels weg waarover jij dreigt te struikelen. We ontzorgen je bij de inrichting, en kunnen je ondersteunen bij de administratieve – en financiële processen. Ook functioneel beheer is bij ons in vertrouwde handen.

Sinds 1 september 2020 is de organisatie ASMincontrol samen gegaan met de AFAS-expert en accountant Van Oers Accountancy & Advies. Continuïteit is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Daarnaast zien we ook dat er behoefte ontstaat aan ondersteuning door een accountant of fiscalist. Deze twee punten willen we combineren. Hiermee ontstaat een team van 8 volwaardige AFAS-experts.

Onze focus ligt op AFAS. We helpen waar onze hulp nodig is en zo lang als onze hulp nodig is. Wij halen uit AFAS wat erin zit, en zorgen voor controle over getallen en gegevens. Zodat jij kunt focussen op jouw core business.ASMincontrol  is Partner van AFAS software