ONZE MISSIE

 

AFAS Profit is een uitstekend product, waar wij volledig achter staan. Onze aandacht gaat onverdeeld uit naar AFAS. Doordat we bij zoveel verschillende organisaties achter de knoppen zitten, heeft ASMincontrol inmiddels een enorm uitgebreide kennis van en ervaring met AFAS – die wij steeds verder uitbreiden en weer opnieuw inzetten voor onze klanten. Wij willen onze kennis niet voor onszelf houden, maar zó gebruiken dat de wereld er een beetje beter van wordt. Door te delen met anderen, bijvoorbeeld. Want wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen.

Onze missie is het om klanten die méér uit het systeem willen halen een stap verder te helpen. Wij nemen jou mee in de processen die voor jouw organisatie belangrijk zijn, en helpen je daar het maximale uit te halen.

RUST, RUIMTE EN INZICHT

Wij doen wat we leuk vinden en wat we goed kunnen. Dat bespaart jou uiteindelijk kosten en leidt tot meer inzicht. En, misschien het belangrijkste: het levert je tijd op. Zodat jij óók kunt doen wat jíj leuk vindt, wat je belangrijk vindt en waar je goed in bent. Alleen als iedereen doet waar zijn hart ligt, bereiken we excellente resultaten en oneindig werkplezier. Wij gaan voor blije klanten!

DUURZAAMHEID 

People, planet en profit zijn belangrijke waarden voor ons. Lees hoe wij deze factoren integreren in onze bedrijfsvoering en in de jouwe.ASMincontrol  is Partner van AFAS software