OVER ONS


MICHEL VERHOEVEN (1970)

‘Ik heb een achtergrond als controller binnen het leger. Naast mijn werk gaf ik les op het gebied van management, organisatie en financiën. Ik ben begonnen met werken met AFAS om mensen die hun scriptie moesten schrijven beter te kunnen begeleiden. Dat leidde tot meer inzicht voor de hogeschool, en een betere begeleiding van de studenten.

Gaandeweg leerde ik zoveel over het pakket van AFAS, dat dit resulteerde in ASMincontrol. Een passende oplossing bedenken voor het probleem van de klant, dat vind ik het leukst aan wat wij doen: maatwerk bouwen in een standaardpakket. Als directeur zorg ik voor de overview en de samenhang binnen ASMincontrol. Ik verzorg financieel management en cursussen bij uiteenlopende bedrijven, zoals onderwijsinstellingen, eerstelijns gezondheidszorg en het grotere MKB.

Met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in Loon op Zand. Ik houd van snelheid, zowel in mijn werk, als privé; ik loop graag hard en de Formule 1 volg ik op de voet. Je zou kunnen zeggen dat ik al sinds mijn kleutertijd geniet van het uitzicht vanuit een cockpit en het gevoel van controle.’

ONZE KLANTEN WETEN WAAR WIJ GOED IN ZIJNASMincontrol  is Partner van AFAS software