OVER ONS


ELLEN DE HAAN-LOOS (1971)

 ‘Met mijn heel diverse achtergrond en praktijkervaring in de administratie en ICT-   dienstverlening, kan ik me uitleven bij ASMincontrol. Met AFAS software kan ik in mijn werk alle   kanten op, dat komt goed van pas in mijn taken als officemanager. Ik doe de creatieve,   administratieve en organisatorische zaken bij ons. Ook bemens ik de helpdesk, waar ik klanten   verder help met hun gebruikersvragen. Mensen die bijvoorbeeld niet kunnen inloggen, of hun wachtwoord kwijt zijn, kunnen bij mij terecht.

Als spin in het web weet ik overal een beetje van. Ik werk sinds 2016 bij ASMincontrol en ik groei enorm in mijn werk. Het is afwisselend, ik weet van tevoren nooit hoe mijn dag gaat lopen. Ik vind het erg leuk om mensen op het goede spoor te zetten en ik leer veel van het uitzoeken. Ik geniet van mijn werk en van de inbreng die ik kan leveren aan ons team.

Het verbeteren van onze communicatie is een van mijn aandachtspunten. Denk daarbij aan de website en nieuwsbrieven, maar ook aan onze onderlinge doorschakeling. Zodat mensen die ons bellen altijd iemand aan de telefoon krijgen, ook ’s avonds laat en ook als de consultants even niet op kunnen nemen.’

ONZE KLANTEN WETEN WAAR WIJ GOED IN ZIJNASMincontrol  is Partner van AFAS software